Lubron waterbehandeling

De kwaliteit van het drinkwater in Nederland is goed. Maar de kalk in het water kan echter nadelige gevolgen hebben. Een bekend voorbeeld is de kalkaanslag in de badkamer. Daarnaast kan kalkafzetting de levensduur van watervoerende apparaten beïnvloeden en gaat er veel energie verloren als gevolg van deze afzetting. Wist u dat een dun laagje kalk in een apparaat al kan zorgen voor 10% meer energieverbruik?

Voor het verwijderen van kalk uit het water is er de Easysoft SXT2. Deze compacte waterontharder wordt veelal toegepast bij particulier gebruik en bij kleinere toepassingen in de industrie, voor bijvoorbeeld luchtbevochtiging. De Easysoft SXT2 heeft een capaciteit variërend van 450 tot 1700 liter per uur en is uitgerust met een elektronische stuurklep. Hiermee kan op basis van volume de regeneraties worden uitgevoerd.   

Voorkom warmteverliezen in uw cv-system en bespaar op tijdrovend onderhoud met veelal agressieve middelen bij uw watervoerende apparaten. Met de toepassing van een waterontharder geeft u kalk geen kans.