Diensten

Ontzorgd worden bij de verbouwing van uw woning, op het gebied van installatietechnieken? Of bent u als bouwbedrijf op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf in Zeeland? H&R Installaties is specialist in het leveren en monteren van specifieke installaties, watersystemen en binnenklimaat oplossingen.

Installaties-2

Installaties

Onder installaties valt een breed scala aan diensten, zoals sanitaire installaties, voor wanneer u uw toilet of badkamer wilt vervangen. Ook leggen wij rioleringen aan, plaatsen wij zink- en loodwerken en verzorgen wij in- en uitpandige afvoersystemen voor hemelwater. Bovendien kunnen wij uw woning of pand voorzien van tapwaterinstallaties en zijn wij CO-gecertificeerd voor het plaatsen, controleren en inspecteren van uw gasinstallatie.

Warm tapwater-1

Watersystemen

Watersystemen bevat warm tapwater, waterontharders en regenwateropslag. Voor het bereiden van warm tapwater, leveren wij verschillende warmtepompen, zonneboilers, maar ook doorstroomtoestellen. De waterontharders die wij installeren zijn van het merk Lubron, dé partij voor waterbehandeling. Nog meer profiteren van kalkvrij water? Kies dan voor regenwateropslag: vang regenwater op en hergebruik dit voor de besparing van drinkwater.

Binnenklimaat-1

Binnenklimaat

Een fris, comfortabel en gezond binnenklimaat creëren? H&R Installatie neemt alle zorg uit handen op het gebied van klimaattechniek. Afhankelijk van uw wensen en situatie, bieden wij verschillende mogelijkheden voor het koelen, verwarmen of ventileren van uw woning of pand. Wij brengen een passend advies uit, zodat u verzekerd bent van de juiste oplossing.

Service & onderhoud-HR Installatie-2

Service & onderhoud

Ook voor service en onderhoud bent u bij ons aan het goede adres. Wenst u periodieke controle van uw systemen, om zo storingen te voorkomen? Het is mogelijk om onderhoud op contractbasis door ons uit te laten voeren. Dan bent u ook in de weekenden verzekerd van hulp bij noodgevallen.