Over ons

2007, het jaar dat het H&R Installatie is ontstaan, vanuit de huiskamers van Harm van Keulen en zijn oud-compagnon Roel Hillebrand. Sinds 2010 gevestigd op de locatie waar het kantoor nog altijd te vinden is, op bedrijventerrein Karreveld te Koudekerke. Inmiddels zijn we zo’n 15 jaar verder en heeft Rudi het stokje van Roel overgenomen. Samen met een top team voeren zij hun werkzaamheden uit op de Zeeuwse, en met name Walcherse markt.

Wat H&R Installatie een toonaangevend bedrijf maakt is de kwaliteit van de monteurs, de jarenlange ervaring en het persoonlijke contact. Onze monteurs zijn meegaand en voeren met passie hun werk uit, wat zij doen is ├ęcht vakmanschap. Ieder jaar leiden wij nieuwe leerling monteurs zelf op, zij hebben hierin de vrijheid zicht te specialiseren in het vakgebied dat hen het meeste aanspreekt. Met een team vol monteurs met diverse specialismen kunnen wij maatwerk van hoogwaardige kwaliteit leveren. De montageploeg wordt ondersteund door onze kantoormedewerkers die de voorbereidingen treffen voor dagelijkse werkzaamheden.

In de afgelopen jaren hebben we vele mooie projecten mogen uitvoeren voor particuliere opdrachtgevers, bouwbedrijven, woningcorporaties en ander klein utiliteitsbouw. Neem een kijkje bij onze opgeleverde projecten.

 

Certificeringen

Kwaliteit staat bij H&R Installatie centraal. Om een bepaalde mate van garantie te bieden op het gebied van veilig en deskundig uitgevoerd installatiewerk, beschikken wij over de benodigde certificeringen. Hiermee voldoen wij aan wettelijke voorschriften en veiligheidseisen.

Vacatures

Doorlopend zijn wij op zoek naar installatiemonteurs. Bekijk onze vacaturepagina voor onze openstaande vacatures.